FOTO Muž joj zabranio da se natječe za najbolju guzu Brazila pa ga ostavila i odnijela pobjedu

Foto: Splash

U BRAZILU je i ove godine održano natjecanje za najljepšu guzu na kojem je pobijedila zanosna Rosie Oliveira.

Nakon što je porazila trinaest finalistica i osvojila titulu, ljepotica je otkrila da se zbog dolaska na ovo natjecanje morala odreći supruga.

"Rekao mi je da biram između njega i ovog natjecanja", podijelila je za Daily Mail.

Rosie koja je predstavljala državu Amazonas tvrdi da nije požalila što ga je ostavila da bi pokušala ostvariti svoj san i osvojiti laskavu titulu najljepše guze Brazila.

"Bila je to najlakša odluka koju sam ikad donijela. Sanjala sam o ovom trenu od djetinjstva pa mu nisam htjela dopustiti da mi on stane na put. Još uvijek ne mogu vjerovati da se ostvarilo. Moram se uštipnuti da se uvjerim da ne sanjam", rekla je ona.

Rosie je također otkrila da joj je Playboy ponudio snimanje, ali tvrdi da još nije odlučila hoće li pristati.

Uzmemo li u obzir da su prethodne pobjednice dobro zaradile u sponzorstvima i snimanjima za razne magazine, nije čudo što je Rosie toliko željela ovu titulu.

Četrnaest finalistica svjesnih koliko bi im ova pobjeda promijenila život nije prezalo od pokazivanja svojih atributa u raznim pozama, uključujući spuštanje na sve četiri i izbacivanje guze pred kamerama, ali suci su navodno tražili i karizmu.

"Pobjednica natjecanja predstavljat će Brazil u inozemstvu, pa nije samo dovoljno imati dobru guzu. Potrebna im je i karizma i osobnost", rekla je jedna od sutkinja.

"Guze su nacionalna opsesija u Brazilu. Mi se ponosimo našim stražnjicama, a Miss najljepše guze predstavljat će sve nas, zato je tako teško izabrati pobjednicu", dodala je druga.

Ne čudi da su mnoge djevojke pribjegle trikovima kako bi si osigurale prolaz u finale. Prošlog mjeseca otkriveno je da je čak šest djevojaka lažiralo internetsko glasovanje, a jedna je morala proći rendgen da se dokaže da je njena velika guza prirodna, te da se ne radi o implantatima.  

Pročitajte više