FOTO Najljepša skijašica na crvenom tepihu pokazala gaćice i gole grudi

Foto: Guliver Image/Getty Images

BIVŠA skijašica Lindsey Vonn nakon umirovljenja postala je česta gošća raznih modnih i društvenih događanja, a kombinacija koju je ovog tjedna odjenula za party magazina Vanity Fair u New Yorku podigla je puno prašine.

Embed from Getty Images

Zabava se održavala u sklopu njujorškog Tjedna mode, a Lindsey je izabrala crnu prozirnu kombinaciju ispod koje su joj se vidjele gaćice. Zvjezdice posute po materijalu haljine nisu uspjele pokriti ni najosnovnije pa je u jednom trenu umirovljena skijašica pokazala i bradavicu.

Embed from Getty Images

Dan kasnije provela je na susretu ruskog tenisača Daniila Medvedeva i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, a za sportsko događanje izabrala je minijaturnu žutu minicu.

Embed from Getty Images

Lindsey se prije nekoliko tjedana zaručila za hokejaša P.K.-a Subbana.

Par je zaruke potvrdio za Vogue. "Odmah sam znala da je on drugačiji. Ali kako sam ranije bila udana, poprilično sam se suzdržavala pomisliti da bih ponovno mogla pronaći nekoga s kim bih mogla biti u braku. Nakon nekoliko mjeseci dejtanja, znala sam da je on taj. Čini me sretnom, jako je pozitivan i pun energije", ispričala je danas umirovljena skijašica.

Subban ju je zaprosio prošlog mjeseca u njihovom zajedničkom domu u Los Angelesu i to smaragdnim prstenom.

Embed from Getty Images

"Nabavio sam prsten i odlučio da ću to napraviti kod kuće. Sve se tog dana namjestilo. Bio je pun mjesec. Znao sam da ona ne bi željela da to obavim dok je u pidžami, a baš tog dana je imala neki poslovni sastanak pa je bila odjevena", ispričao je Subban. 

Njih dvoje upoznali su se 2017. godine, a tad su počeli i izlaziti. Lindsey je od 2007. do 2013. godine bila udana za Thomasa Vonna.

Embed from Getty Images

Pročitajte više