FOTO Najljepša trudnica pokazala trbuh u petom mjesecu trudnoće i šokirala fanove

Foto: Instagram

SARAH STAGE, manekenka koja reklamira donje rublje, šokirala je obožavatelje fotkom svog trbuha u petom mjesecu trudnoće.

Ova 33-godišnjakinja iz Los Angelesa na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u kratkoj košulji, a da nije napisala da je pet mjeseci trudna, iz njenih trbušnih mišića nitko to ne bi mogao ni naslutiti.

Ovo joj je druga trudnoća, a tijekom prve proglasili su je najljepšom trudnicom baš zato što je i tada njen trbuh izgledao gotovo ravno u osmom mjesecu trudnoće. Nekoliko dana nakon poroda ponovno je počela objavljivati fotografije u donjem rublju, a na njenom tijelu nije bilo tragova trudnoće.

Sada kaže da postoje razlike između njenog tijela danas i tijekom prve trudnoće.

"Imam mali trbuh, ali ovog puta bebu nosim na drugačiji način. Doktor kaže da je beba dosta niže. Potpuno je uzbudljivo, vaše se tijelo u kratkom periodu promijeni, ali totalno se isplati", rekla je.

Sarah na Instagramu ima 2,1 milijun pratitelja, a njene fotografije izazvale su osim pohvala i brojne kritike. Neki poručuju da je ovako vitka figura u trudnoći loša za bebu, iako je njen sin James rođen kao potpuno zdravo dijete. 

Pročitajte više