FOTO Ne želi prestati: Ovako izgleda život bodybuildera koji 30 godina uzima steroide

Foto: Instagram

BODYBUILDER Rich Piana u svemu je neumjeren, počevši od kuće u kojoj živi, količine hrane koju jede pa sve do uzimanja ogromnih količina steroida. No, ako se njega pita, ništa ne bi promijenio.

Danas 45-godišnji bodybuilder uzima steroide od svoje 18. godine i nikada to nije skrivao. na svom YouTube kanalu često objašnjava svoje razloge za to i brani svoju uporabu tih sredstava, iako su ga kolege iz sporta često molili da prestane. Najbolji razlog koji navodi za steroide njegovo je vlastito tijelo.

Piana je prvi puta u teretani bio već s 11 godina kada ga je tamo odvela majka, također bodybuilderica. S 15 godina već je bio na svom prvom natjecanju, no bez uspjeha. Njegov neuspjeh protegnuo se kroz nekoliko idućih godina, a onda je odlučio početi uzimati steroide.

"Ako imate izbor uzimati steroide ili ostati prirodni, ostanite prirodni. Nema razloga da ih uzimate, samo štetite sebi i svom tijelu. No, ako želite postati profesionalni bodybuilder, pogodite što – vjerojatno ćete ih morati uzimati, nećete imati izbora. To je bio i moj razlog", objasnio je Piana u jednom od svojih videa.

Njegova strategija je upalila, osvojio je nekoliko nagrada na natjecanjima. Na svom vrhuncu trošio je više od 2500 dolara na hormon rasta mjesečno, bez ubrajanja steroida u tu računicu. Danas se više ne ide na natjecanja, no zarađuje od reklama, svog branda suplemenata i mnogih obožavatelja na društvenim mrežama koji prate njegov ekstreman životni stil.
 

Pročitajte više