FOTO "Neka hitno potraži pomoć": Seksi glumica spala na svega 44 kilograma?

Foto: Guliver Image/Getty Images/Splash

AUSTRALSKA glumica Ruby Rose, poznata po ulozi u seriji "Orange Is the New Black" prošlog je tjedna na dodjeli nagrada Annual Country Music Association Awards u Nashvilleu pokazala iznimno vitku figuru. Strani mediji pišu da Ruby sad ima svega 44 kilograma, a nutricionistica Lisa DeFazio u jednoj ju je kolumni nazvala anoreksičnom.

"Nadam se da će je obitelj i prijatelji ohrabriti da potraži stručnu pomoć što prije, jer nije zdravo imati samo 44 kilograma", napisala je.

Brojni obožavatelji složili su se s njom, a svoje mišljenje napisali su u komentarima na Rubyne fotografije.

"Nepromišljeni ste i zli. Zar nije posao stručnjakinje za prehranu, što je vaša titula, boriti se protiv ovakvih predrasuda? Za vašu informaciju, osjećam se dobro, ništa mi ne nedostaje, imam energije, i ne nemam samo 44 kilograma. Da imam, već bih bila u bolnici", napisala je Ruby, a potom objavila fotografiju svog iznimno zategnutog trbuha.

Priznala ne ipak da je skinula nekoliko kilograma nakon što je prešla na vegansku prehranu i odrekla se alkohola, no još je jednom ponovila da je savršeno zdrava i da se razboli tek jednom godišnje.

Ovako je Ruby izgledala prije slave: 

Pročitajte više