FOTO "Nisi bila toliko samosvjesna kad si tako raširila noge na posljednjoj slici na Instagramu?"

Foto: Instagram

NAKON što je progovorila o nesigurnostima o vlastitom tijelu, bikini model Stevie Alger dobila je užasne poruke od vlasnika brenda kupaćih kostima.

19-godišnja Australka putem Instagrama obaviještena je kako će se njezina fotografija u bikiniju pojaviti u novom dućanu u Gold Coastu. Izrazila je zabrinutost za korištenje fotografije, a naglasila je kako se pozirajući baš za tu fotografiju u svom tijelu osjećala nesigurno.

Allison Appleby, vlasnik brenda kupaćih kostima koji ju je kontaktirao time nije bio zadovoljan. "Toliko sam razočaran Stevie, osobno sam izabrao tebe jer si mi se činila kao pristojna djevojka. Tretiraš nas na tako nepristojan i nezreo način. Nisi se činila toliko samosvjesna u jednom od posljednjih postova na Instagramu kad si toliko raširila noge", napisao joj je no tu nije stao. "Čini se kako si baš poput većine Insta djevojaka - potpuno lažna."

"Ovo je jedna od najnepristojnijih poruka koju sam ikad dobila. Mislim da se svaka djevojka smije osjećati samosvjesno s vremena na vrijeme", odgovorila mu je.

Naposljetku, vjerojatno jer se bojao za reputaciju svog brenda, Appleby se pokušao ispričati. "Kad sam je pitao što joj se ne sviđa na slici, deset minuta nije mi odgovarala. Osjećao sam mučninu u želucu. Ispričao sam joj se dva puta dosad, ali nije prihvatila moju ispriku", rekao je za Mail Online.

Pročitajte više