FOTO Novak Đoković objavio prvu fotku kćerkice Tare i oduševio emotivnom porukom

Foto: Instagram

NOVAK ĐOKOVIĆ i njegova supruga Jelena dobili su kćerkicu Taru 2. rujna ove godine, a slavni tenisač se povodom toga nije oglašavao u medijima sve do sada. Novak je jutros na svom Instagram profilu objavio fotografiju ruku čitave obitelji, a odmah nakon objave na Instagramu je nastao kaos.

Fotka prikazuje ruke Tare, Stefana, Jelene i Novaka Đokovića, a slavni tenisač se potrudio i napisao emotivnu poruku u opisu fotografije koja je ganula sve njegove fanove i navijače.

"Jako sam sretan i ponosan što mogu poželjeti dobrodošlicu Tari u naš dom. Jelena i ja zajedno smo prošli kroz ovo putovanje i ja, kao muškarac, moram izraziti ljubav i divljenje prema svakoj ženi koja prolazi kroz bol kako bi podarila život i odgojila ljudsko biće. Blagoslovljen sam što sam roditelj. Hvala vam svima što ste slavili rođenje moje kćeri i što ste mojoj obitelji poželjeli sve najljepše prethodnih nekoliko dana. Vratili smo se iz bolnice, Jelena i Tara su moji anđeli, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi sudjelovati u svim obavezama oko bebe. Život je prelijep", napisao je Novak na Instagramu, a u samo sat vremena fotku je lajkalo gotovo sto tisuća ljudi.

Pročitajte više