FOTO Novi dečko Sandre Perković bio je u vezi s jednom od najseksi hrvatskih pjevačica

Foto: Instagram

SANDRA PERKOVIĆ jučer je fotkom na Instagramu potvrdila da je u vezi s hrvatskim rukometašem Jerkom Matulićem koji je prije toga ljubio poznatu hrvatsku pjevačicu Maju Bajamić koja se proslavila sudjelovanjem u showu "Hrvatska traži zvijezdu".

Maja i Jerko bili su u vezi nekoliko godina, a on joj je bio jedan od najvatrenijih navijača tijekom natjecanja u popularnom glazbenom showu pa ga se često moglo vidjeti i među publikom u studiju.

Maja je jednim svojim nastupom posebno podigla prašinu u showu izjavivši da je jednu od pjesama koje je otpjevala posvetila dečku. Tad je pjevala Rihanninu "sado-mazo" stvar "S&M" te baladu "Utjeha" Ivane Kindl. 

Kasnije je pojasnila da je mislila na baladu, a ne na pjesmu o žestokom seksu. Jerko Matulić povremeni je hrvatski reprezentativac, rođen je u Supetru na Braču, a trenutno igra u francuskom Nantesu.

Da je Sandra Perković prekinula sa svojim dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem šuška se već dugo, no ona to nikad nije službeno potvrdila ni demantirala. Sve do jučer, kada je objavila fotografiju s 27-godišnjim rukometašem i opisom ispod fotografije potvrdila da su u vezi.

Pročitajte više