FOTO Očevi su im poznati po golovima, a one po ljepoti: Ovo su najseksi kćeri nogometaša

 Foto: Instagram

DA SE uz nogometaše uvijek nalaze i lijepe žene, nije neka tajna. No, to nije slučaj samo kada je riječ o njihovim djevojkama ili ženama, već i kada je riječ o njihovim kćerima.

Brojne nogometne legende imaju kćeri zbog kojih ćete potpuno zaboraviti na njihove nogometne uspjehe i koncentrirati se samo na njihove privatne živote.

Pa krenimo redom...

Vallentina Allegri

Lijepa Valentina kći je nogometne legende i trenera Juventusa, Massimilijana Allegrija, kojeg je nedavno napala Nina Morić jer u igru nije ubacio naše Mandžukića i Pjacu. Lijepa Vallentina često se fotka u dresu očevog kluba, a njezinoj ljepoti ne mogu odoljeti ni navijači Juventusovih rivala.

Jade Lebeouf

Još jedna prekrasna brineta kći je proslavnljenog francuskog nogometnog reprezentativca Franka Lebeoufa. Zgodna Jade od 14. se godine bavi modelingom, a na američkom UCLA-u studirala je glumu nakon čega se vratila u Pariz i nastavila s manekenskom karijerom.

Estelle Bergkamp

Estelle je kći legendarnog nizozemskog nogometaša i sadašnjeg nogometnog trenera, Dennisa Bergkampa.Zgodna Nizozemka ima još troje braće i sestara i jako je bliska s ocem.

Bianca Gascoigne

Bianca je kći, prema mnogima, najvećeg nogometnog luđaka svih vremena, Paula Gascoigne. Engleska nacionalna nogometna ikona čest je gost u tabloidima zbog svoje ljubavi prema partijanju i alkoholu, a čini se da je tu strast od njega pokupila i njegova bujna kći koja trenutno radi kao manekenka i TV voditeljica.

Charlotte Caniggia

Ova zgodna plavuša kći je slavnog Argentinca Claudija Caniggija. Na Instagramu je prati više od 45 tisuća ljudi, a odrastanje uz slavnog oca nogometaša utjecalo je na to da Charlotte danas uglavnom ljubi - nogometaše.

Dragana Džajić

Srpska nogometna legenda Dragan Džajić ima kćer koju je nazvao po sebi i koja je zbog svoje ljepote u Srbiji skoro jednako popularna kao i njezin otac. Bavi se manekenstvom zbog čega trenutno živi u inozemstvu.

Pročitajte više