FOTO Otkriveno koga ljubi Marko Jarić nakon Adriane Lime

Foto: Instagram

BIVŠI srpski košarkaš uživa u vezi s djevojkom Bonnie Mueller i odlično se provode na ljetovanju u Crnoj Gori, prenose srpski mediji.

Kurir piše kako je par u vezi godinu i pol, ali je bivši košarkaš dugo i uspješno skrivao identitet djevojke od znatiželjne javnosti.

Nakon razvoda od Adriane Lime, Jarić rijetko govori o privatnom životu, no nedavno je zagolicao javnost fotografijom na kojoj se drži za ruke sa ženom čiji identitet je tada bio nepoznat.

Mediji u susjednoj zemlji lani su pisali kako je Jarić nakon razvoda od manekenke ljubio manekenku i bivšu natjecateljicu Big Brothera Sanju Brnović, no ona je te navode u više navrata opovrgnula.

Profil Marka Jarića na Instagramu je zaključan, a njegova nova djevojka, američka manekenka koju na Instagramu prati gotovo 130 tisuća ljudi, objavila je fotografiju iz Crne Gore, no na njoj pozira sama.

Mediji u Srbiji pišu kako par ljetuje u jednom od najluksuznijih hotela u Crnoj Gori, i to s Jarićevom djecom iz braka s Adrianom Limom koja su navodno odlično prihvatila novu djevojku proslavljenog košarkaša.

Pročitajte više