FOTO Ovako je rano jutros izgledao Split

Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell

RANO jutros završila je splitska Ultra, a partijaneri se sele na otoke kako bi nastavili uživati u programu.

Oko 140 tisuća ljudi proteklog se vikenda zabavljalo u splitskom Parku mladeži, a partijaneri su došli iz 143 zemlje svijeta. Sinoć su se ondje zabavljali i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, bivši splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara, kao i Marijana Puljak, koja je partijala i u petak, prve večeri festivala.

 

Jutros su splitski taksisti imali pune ruke posla. Nakon što je svanulo nad Parkom mladeži, tisuće partijanera morale su pronaći prijevoz do smještaja pa je u ranu zoru nastao prometni kaos.

U Split je za vikend došlo 150 tisuća ljudi

Inače, uoči festivala elektroničke glazbe u splitsku zračnu luku stiglo je 150.000 putnika, što je za 15 posto više nego u lanjskom tjednu prije Ultre i na razini je rekordne 2019. godine

Neki od ovogodišnjih izvođača na Ultri bili su Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Axwell, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, DJ Snake, Enrico Sangiuliano, Fedde Le Grand, Gryffin, Hardwell, HI-LO, Martin Garrix, Mathame, Morten, Nora En Pure, Oliver Heldens, Steve Aoki, Tchami, Zedd, Timmy Trumpet, W&, Nicole Moudaber, Juliet Fox, Ginchy, Maz, Masano, Millean, Pero Fullhouse, Rory i Tomo in der Mühlen.

Pročitajte više