FOTO Ovo je tajanstvena brineta zbog koje je uhićen Wayne Rooney: "Divio se mojim grudima"

Foto: Twitter

BIVŠI kapetan engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney optužen je za vožnju pod utjecajem alkohola, objavila je policija u Cheshireu u petak.

Rooney je uhićen u dva sata ujutro u Wilmslowu, pušten je nakon plaćene jamčevine, no morat će se pojaviti na sudu u Stockportu 18. rujna.

Ono što je britanski tabloidima najzanimljivije jest da je u trenutku uhićenja Rooney kući vozio 29-godišnju brinetu u njezinoj Volkswagen Bubi. Za to vrijeme njegova supruga Coleen s djecom je na odmoru pa je nestašni nogometaš ostao sam doma. Ni 24 sata kasnije britanski mediji već znaju da se brineta zove Laura Simpson te da je samohrana majka.

"Divio se mom otvorenom topu i ispitivao me koje su mi veličine sise. Pitao je: 'Jesu li prave?'. Poljubili smo se i zagrlili, bezazlena zabava. Nisam razaračica brakova", rekla je ona za MailOnline.

Coleen je navodno bijesna te je prekinula svoj odmor na Majorci.

"Dala muje posljednje upozorenje da se mora popraviti, ovo sad pokazuje da je vrijeme za veliku promjenu", rekao je izvor blizak poznatom paru.

Sve je počelo oko 16 sati, kad je Rooney s prijateljima otišao na ručak u talijanski restoran. S ručka su produžili u Bubble Room, gdje su tulumarili do 22 sata pa se preselili u drugi klub gdje su ispijali votku i prosecco. Rooney je viđen je kako pleše po stolovima i pjeva pjesme Oasisa. Nakon što ga je policija uhitila, gotovo 12 sati proveo je u pritvoru.

Pročitajte više