FOTO Ovo su finalistice Miss Universe Hrvatske. Koja djevojka zaslužuje titulu?

Foto: Press

KREĆU pripreme za izbor Miss Universe Hrvatske. Ovogodišnji 27. izbor održat će se 3. svibnja 2023. u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Za titulu najljepše natjecat će se 16 finalistica koje se ovog vikenda okupljaju u Zagrebu.

Kojoj će od ovogodišnjih finalistica trenutna misica Arijana Podgajski predati krunu saznat će se 3. svibnja, a ona će time steći pravo predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Universe koji će se sredinom prosinca održati u El Salvadoru.

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 71 godinu, od listopada 2022. u vlasništvu JKN Global Media Public Company Ltd., čije je sjedište u Tajlandu. Pobjednica izbora MISS UNIVERSE® za trajanja svog mandata živi u New Yorku i surađuje s mnogim organizacijama čiji cilj je spriječiti širenje virusa HIV-a i pomoć oboljelima od AIDS-a.

Ona postaje i ambasadorica dobre volje pri UN-u te surađuje s organizacijama koje pomažu djeci s Downovim Sindromom te dobrotvornoj organizaciji Smile Train. Aktualna Miss Universe® je 29-godišnja R'Bonney Gabriel iz SAD-a.

Ovo su finalistice ovogodišnjeg hrvatskog izbora. Koja je vaša favoritkinja?

Pročitajte više