FOTO Ovo su najpoznatije (i najljepše) biseksualke na svijetu

Foto: Instagram

O SEKSUALNOM opredjeljenju atraktivnih žena mnogo se priča i nagađa, no ove žene pričama su stale na kraj i priznale kako ih jednako privlače oba spola.

Megan Fox prije nekoliko dana rodila je treći put, no još 2011. za časopis Esquire priznala je kako voli žene i muškarce.

"Ja sam biseksualka i oko toga nemam dvojbi. No, istovremeno sam i licemjerna, jer nikada ne bih izlazila s djevojkom koja je biseksualka, jer to znači da ona spava i s muškarcima, a muškarci su toliko prljavi da nikada ne bih željela spavati s djevojkom koja je spavala s muškarcem", objasnila je.

Fergie - Iako je danas sretno udana, pjevačica Black Eyed Peasa priznala je kako je svojedobno uživala i u čarima žena. "Mislim da su žene predivne. Mnogo sam se zabavila s njima i nije me sram priznati to", rekla je.

Amber Heard trenutno se razvodi od Johnny Deppa, no prije njega bila je u vezi s fotografkinjom Taysom Van Ree. 

Drew Barrymore također je javno priznala kako je žene privlače. "Oduvijek sam se smatrala biseksualkom, volim žensko tijelo", rekla je u intervjuu za časopis Contact.

Amber Rose izjavila je kako je jako otvorena kad je seksualnost u pitanju. "Mogu biti zaljubljena i u ženu i u muškarca, mogu pronaći ljepotu u svakome."

Lady Gaga je u svojoj seksualnosti oduvijek otvorena. U nekim svojim hitovima čak je propjevala je o svojoj požudi za ženama.

Christina Aguilera ima i dijete i muža, ali to je ne sprečava u interesu za ženskim dijelovima tijela. "Cijenim ženstvenost i ljepotu", izjavila je objasnivši da nisu samo muškarci zaslužni za žensku seksualnost.

Madonna se nikad nije sramila svoje seksualnosti pa je povremeno i na koncertima znala ženama "uvaliti jezičinu". Svi se još uvijek sjećaju kako je "zažvalila" Britney Spears.

Lindsay Lohan poznata je po razuzdanosti i vezi s ženama. Na pitanje je li lezbijka odgovorila je da nije, no biseksualnost je potvrdila. Naglasila je kako će se jednog dana udati, no nije sigurna za muškarca ili ženu.

Angelina Jolie trenutno je u problemima u braku s Bradom Pittom, a svojedobno se zabavljala s pripadnicima oba spola. "Naravno," bio je njen odgovor na pitanje je li biseksualna.

Pročitajte više