FOTO Pijana narudžba cure u Subwayu bila je toliko čudna da ju je radnik fotkao

Foto: Twitter

PIJANA narudžba jedne žene u Subwayu djelatniku u lancu sendviča bila je toliko čudna da ju je morao fotografirati.

Anna (20) iz Londona bila je na pub crawlu u Leedsu s prijateljicom. Kao što znaju svi koji su se upustili u tu avanturu, potrebne su razne mjere predostrožnosti kako takva večer ne bi završila prerano. 

Cure su stoga, nakon nekoliko sati pijenja, odlučile nešto pojesti. Anna je naručila sendvič s krastavcima, sirom i maslinama, što je toliko iznenadilo zaposlenika Subwaya da ga je slikao.

"Bile smo već nakresane i pitala sam zaposlenike kako to funkcionira. Rekla sam im da nikad nisam jela tamo i bili su jako ljubazni. Neko vrijeme smo se šalili prije narudžbe", rekla je vegetarijanka Anna za The Lad Bible.

Kaže kako je željela sendvič samo s krastavcima i sirom, no zaposlenici su joj se smijali i nudili joj još dodataka i umaka. Radnik Subwaya koji je pravio sendvič očito je bio zbunjen čudnom kombinacijom pa ju je upitao može li slikati sendvič.

Anna je fotografiju podijelila na Twitteru, a njezinu objavu ritvitao je i Subway. "Izgleda da samo dokumentira pravo remek-djelo", napisali su.

Pročitajte više