FOTO Pomirili se Megan Fox i Machine Gun Kelly. Snimljeni su na plaži na Havajima

Foto: Profimedia

ČINI se da su se glumica Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly pomirili. Nedavno su viđeni kako se druže na plaži na Havajima, a snimili su ih i paparazzi. 

Par je šetao plažom držeći se za ruke. U jednom trenutku Machine je Megan nosio na leđima, a ona nije skrivala osmijeh. 

Nedavno je izvor za Daily Mail rekao da je par otišao na romantični odmor i da su se pomirili. "Službeno su ponovno zajedno nakon što su prošli težak period u svojoj vezi. Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je teško za njih oboje, ali otišli su na odmor da se malo oporave", rekao je izvor. Par je navodno sada u boljim odnosima nego ikad. 

Posjećivali su savjetnika za veze

Podsjetimo, u veljači ove godine Megan je obrisala sve fotografije s reperom i tako pokrenula glasine da su prekinuli. Prestala ga je pratiti na Instagramu, no zapratila je Eminema, što je dodatno potaknulo glasine o prekidu budući da su njih dvojica već godinama u svađi. Američki mediji pisali su da par pokušava riješiti svoje probleme i da odlaze savjetniku za veze.

Šuškalo se da je njihovoj vezi presudila treća osoba, no Megan je to demantirala. "Nije bilo uplitanja treće strane u ovaj odnos. To uključuje, ali nije ograničeno na stvarne ljude, poruke, AI botove ili demone", napisala je ranije. 

Megan i Machine Gun Kelly svoju su vezu započeli 2020. nakon njezina razvoda od Briana Austina Greena. Navodno su se zbližili tijekom snimanja filma Midnight in the Switchgrass. Zaručili su se u siječnju 2022.

Pročitajte više