FOTO Ponovno se okupila ekipa "Zakona braće": I zavodnika Wentwortha Millera stigle su godine

Foto: Guliver Image/Wenn/Fox

GLUMCI iz nekadašnje hit serije "Zakon braće" došli su na promociju nove sezone.

Od prve sezone serije prošlo je 12 godina,a očito je da su se glumci, predvođeni Wentworthom Millerom i Dominicom Purcellom prilično promijenili otada. 

Pozornost na promociji ukrala je 30-godišnja izraelsko-američka glumica Inbar Lavi u bijeloj haljini s visokim prorezom. Inbar se pridružuje veteranima, 42-godišnje Milleru i 47-godišnjem Purcellu u seriji, a glumit će jemensku aktivisticu Sheebu. Dok se Miller čak i smiješio, Purcell je pozirao smrtno ozbiljan s naočalama na licu.

Njih su dvojica od 2005- do 2009. godine glumila braći u sukobu sa zakonom u Foxovoj hit seriji. Radnja se odvijala oko Lincolna Burrowsa (Purcell) koji je osuđen na smrt i njegovog brata Michaela Scofielda (Miller) koji ga izvlači iz zatvora.

Millerov lik ubijen je u finalu serije 2009. godine, a radnja nove sezone odvija se nakon njegove smrti, koja je sad pod znakom upitnika. Pridošlice u seriji su glumci Mark Feuerstein, Marina Benedict, Augustus Prew, Rick Yune i Steve Mouzakis.

Paul Adelstein, Robert Knepper, Rockmond Dunbar, Amaury Nolasco and Sarah Wayne Callies su dio stare ekipe koja se vraća i u novoj sezoni.

Premijera serije bit će u utorak na Foxu.

Pročitajte više