FOTO Sin je bio uz nju dok se borila s rakom pa ga nagradila senzacionalnom zabavom od 165.000 kuna

Foto: Instagram

JEDNA je majka potrošila skoro 165.000 kuna na maturalnu zabavu sina. Slavlje je uključivalo najam tri luksuzna auta, tri tone pijeska, devu i tri haljine za njegove tri pratilje. Nakon što su je hejteri na internetu napali zbog rastrošnosti, otkrila je da iza svega stoji jako dobar razlog, piše DailyMail.

Naime, nakon što je Saudia Shuler imala srčani udar 2014. godine dijagnosticiran joj je rak u listopadu 2015., a njezin sin brinuo se o njoj cijelo vrijeme. "Bilo mu je jako teško kad sam bila bolesna. Nisam mogla hodati, nisam mogla otići sama do kupaonice. On je morao proći kroz sve to i još ići u školu. Još tada sam rekla sama sebi da ću mu prirediti najbolju proslavu maturalne zabave ikad ako preživim sve to", izjavila je za NewYorkPost. Iako joj je prvotni plan bio odvesti sina u Dubai, odlučila se da će "Dubai donijeti njemu".

18-godišnji Johnny Eden na dan maturalne zabave dočekala je prava deva, unajmljeni Lamborghini, Range Rover i Rolls Royce i tri pratilje u haljinama po mjeri, svaka u vrijednosti od 9500 kuna. Svaka je dobila i skupocjene cipele u vrijednosti od 7000 kuna po paru dok je za njega pripremila čak tri skupocjena odijela napravljena po mjeri. Počastila je i njegove prijatelje te su tinejdžeri na jedan dan živjeli kao pravi bogataši.

Nakon što su je mnogi napali zbog rastrošnosti, odgovorila im je objavom na Instagramu: "Molim vas, recite mi što je pogrešno u tome da priredimo našoj djeci bajku, barem na jedan dan. Da pokažemo djeci da samohrane majke mogu napraviti ovako nešto i da oni mogu postići bilo što. Živjeli su kao reperi koje viđaju svaki dan na samo jedan dan. Pustite ih da žive". Kasnije je dodala i da nikad nije vidjela sina da se toliko smije.

Otkrila je da je za luksuznu zabavu počela štedjeti još prije godinu dana i da su joj obitelj i prijatelji pomogli u prikupljanju novca. Izjavila je da je samo oko 8000 dolara bilo njezino, a da su ostatak prikupili bliski prijatelji.

Odmah nakon što se njezina priča proširila, mnogi su pozdravili ovaj potez, a hejteri zašutjeli. Bar na neko vrijeme.

Pročitajte više