FOTO Dekolte ljepotice pored Borne Ćorića ukrao svu pažnju na Grašinom koncertu u Vanilli

Foto: Sonja Dvornik

NAPOKON se otvorio klub kakav splitska scena i zaslužuje - kultni splitski klub Vanilla. Nakon polugodišnjeg preuređenja, omiljeno okupljalište svih Splićana otvorilo je svoja vrata prošloga vikenda u potpuno novom ruhu.

Nova, veća i preuređena po zadnjim svjetskim standardima klupske scene, Vanilla će ponuditi zabavu kakvu Split do sada nije vidio. Uređenje je djelo poznatog hrvatskog arhitekta, Splićanina Antuna Šverka. Ponuda pića također je znatno proširena, a potpuno novo osvjetljenje kao i najmodernije ozvučenje svrstavaju ovaj klub u sami vrh ponude na ovim prostorima. Od sada unutrašnji prostor nudi dva šanka, a vanjski prostor je osmišljen kao nastavak priče u kojoj ćete moći uživati u ljetnim mjesecima uz najpopularnije gradske bazene. I ove sezone iz Vanille najavljuju bogati klupski program s neizostavnim Yacht weekom petkom, dok vas subotom očekuju brojni koncerti domaćih i stranih izvođača.

Koncert Petra Graše u ovom je klubu okupio na jednom mjestu brojne slavne osobe. Nogometaši Nikola Kalinić, Ante Rebić, Senijad Ibričić i Ivan Perišić, NBA košarkaš Bojan Bogdanović te supruga Dina Rađe, Viktorija Rađa, tulumarili su uz Grašu do ranih jutarnjih sati.

Ipak, sve je djevojke u klubu zasjenila ljepotica koja se pojavila s Bornom Ćorićem i njegovom sestrom Brunom. Atraktivna crnka odjenula je seksi haljinu dubokog dekoltea i ukrala pažnju svih prisutnih u klubu. S njima je u separeu bio i drugi mladi tenisač, Mate Delić.

Iako se nagađalo da je atraktivna Tea nova djevojka Borne Ćorića, izgleda da je riječ o najboljoj prijateljici njegove sestre i da njih dvoje nisu više od prijatelja.

Kalinić je također tulumario u lijepom društvu.

Pročitajte više