FOTO Prijović održala prvi koncert u Osijeku, bosa sišla među publiku

Foto: Borna Jaksic/PIXSELL/Ivan Peric/CROPIX/Instagram/Čitatelj Indexa

ALEKSANDRA Prijović održala je prvi od pet zakazanih koncerata u dvorani Gradski vrt u Osijeku. Karte su bile rasprodane u rekordnom roku. 

Prije samog koncerta stvorili su se veliki redovi na ulazu.

Dvorana je bila krcata

Gradski vrt je, očekivano, popunjen do zadnjeg mjesta. Fanovi su svaku pjesmu pjevali uglas s pjevačicom. Kako je otkrila na koncertu, s Aleksandrom je u Osijek došla cijela njezina obitelj te ljudi iz Hrvatske s kojima je odrastala. 

Koncert je, kao i one u Zagrebu, započela pjesmom Za nas kasno je, a odjenula je srebrnu šljokičastu kreaciju. Na početku koncerta je rekla da joj je drago što je u Osijeku jer je to blizu njenog rodnog mjesta. 

"Nisam mogla zamisliti da ću u ovom gradu imati pet koncerata. Često sam tu provodila vrijeme i sada, kada stojim ovdje ispred vas, želim vam se zahvaliti i želim da uživate večeras kao što uživam i ja. Maštala sam i samo treba vjerovati u svoje snove", rekla je Aleksandra. 

Prijović je odrasla u Belom Manastiru, koji je 30-ak kilometara udaljen od Osijeka. Kao dijete nastupala je po školskim priredbama. Poslije se preselila u Srbiju, gdje je započela glazbenu karijeru, a trenutno živi u Beogradu. 

Boban Rajović joj je bio gost

U jednom trenu joj je osječka publika vikala "Prijo, mi te volimo", na što je ona odgovorila: "I ja vas. Najviše." Dobila je velike ovacije publike, pa je postala emotivna. 

Za gosta je dovela Bobana Rajovića, koji nije bio na njenim prethodnim koncertima u Hrvatskoj, no hrvatskoj publici itekako je poznat jer nastupe redovito ima diljem zemlje. 

Aleksandra je tijekom koncerta imala još jedno iznenađenje. Dok je pjevala pjesmu Bogata sirotinja, bosa je sišla među publiku. 

Nakon pet zagrebačkih Arena toliko puta nastupa i u Osijeku

Prijović je jako brzo rasprodala i pet dvorana Gradski vrt. Osim danas, nastupa i 14., 15., 17. te 18. veljače. 

"Zaista se dogodilo nešto nevjerojatno, hvala svima koji su kupili karte. Dragi moji, vidimo se i 18. veljače u Osijeku, ne mogu vam opisati koliko sam sretna radi toga, ovo su za mene zaista posebni trenuci", rekla je pjevačica za Extra FM nakon zakazanog petog koncerta. 

"Nikada, iskreno, ne razmišljam o tome koliko će biti dana, hoće li biti tri ili više, bitno je da nam bude lijepo. Naravno da je veći uspjeh što je veći broj koncerata, ali mislim da ne treba ni pretjerivati.

Mislila sam da poslije Zagreba, kada je Hrvatska u pitanju i prodaja karata, ne može luđe, ali onda se dogodio Osijek. Nitko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Ljubim vas sve", poručila je Prijović.

Pročitajte više