FOTO Rekorderka na Tinderu: Ovoj curi se u nekoliko mjeseci nabacivalo više od 5000 frajera

 Foto: Instagram/Tinder

JAZZ EGGER austrijska je manekenka koja je javnosti postala poznata nakon što je u opis svake fotke na Instagramu pisala koliko vremena joj je trebalo i što je sve radila da ispadne savršeno.

No, Jazz je trenutno hit na jednoj drugoj mreži i to toliki da ne zna kako se braniti od obožavatelja. Naime, ona je prije nekoliko mjeseci napravila profil na poznatoj aplikaciji za upoznavanje Tinder i tamo oborila svjetski rekord u osvajanju superlikeova kojima je muškarci svakodnevno obasipaju.

Tinder funkcionira na način da osobe koje vam se sviđaju "svrstate", odnosno "swipeate" na desnu stranu, a one koji vam nisu zanimljivi na lijevu. Nakon toga ostaje vam samo čekati da vidite jeste li i vi toj osobi zapeli za oko te hoće li vas Tinder tako spojiti.

Ako vam se netko jako, jako sviđa možete ga nagraditi superlikeom koji će toj osobi odmah dati do znanja da ste zainteresirani. Svaki korisnik Tindera ima pravo na jedan "superlike" dnevno, a Jazz je toliko popularna na Tinderu da dnevno dobiva stotine "superlikeova" pa više ne uspijeva ni odgovoriti svim svojim udvaračima.

"Imam Tinder nekoliko mjeseci i čini mi se da sam svjetska rekorderka u dobivanju likeova, ljudi me stalno superlajkaju. Jako sam se iznenadila kada su mi prijatelji rekli da druge cure dobiju možda jedan superlike u mjesecu, a ja ih dobijem stotine dnevno", rekla je za Daily Mail lijepa 19-godišnjakinja koja je dosad "kliknula" s nevjerojatnih 5500 korisnika Tindera.

"Došlo je do toga da više nisam mogla odgovarati svima, prihvatila bih svakog tko bi me superlajkao, ali sada više ne mogu jer je prešlo svaku mjeru. Morala sam u opis profila napisati da odgovaram samo na zaista zanimljive poruke", ispričala je.

Primila je razne zanimljive i manje zanimljive ponude, a jedan tip joj je čak ponudio da s njim provede tjedan dana na jahti u Grčkoj. "Rekao je da će sve platiti, i let i sve, samo se trebam pojaviti. Naravno da sam odbila", priznala je.

Unatoč brojnim ponudama, Jazz je dosad bila na samo 20 Tinder spojeva i još uvijek nije našla svog princa na bijelom konju.

Pročitajte više