FOTO Rođena je u izbjegličkom logoru u Siriji, a sad se druži s holivudskim facama

Foto: Facebook/Instagram

VIVIAN NOURI rođena je u sirijskom izbjegličkom kampu nakon što je bomba raznijela kuću njene obitelji u sjevernom Iraku, a danas se druži s holivudskim zvijezdama.

Njeni su roditelji pobjegli u Iran 1991. tijekom rata u Kurdistanu i tad su njena majka i dvije starije sestre smještene u izbjeglički logor u Siriji gdje je Vivian rođena dvije godine kasnije.

"Sjećam se da smo živjeli u šatoru i da je moja majka svaki dan morala prehodati dug put da nam donese vode", ispričala je za Unilad.

1995. odobren im je azil u Novom Zelandu gdje od tada žive.

Pjevati je počela sa samo devet godina, a 2009. pobijedila je na pjevačkom natjecanju u Albanyju. Organizator ju je nakon toga pozvao da pjeva pred premijerom i članovima parlamenta na jednom modnom događanju.

"Početkom ove godine odlučila sam napustiti fakultet na Novom Zelandu i preseliti se u SAD. Odlučila sam tamo ostati mjesec dana i vidjeti mogu li što učiniti za svoju pjevačku karijeru. Poznavala sam samo jednu osobu, producenta Briana Kennedyja koji me odveo na nekoliko zabava gdje sam upoznala druge ljude iz glazbene industrije", kaže ona.

Uskoro joj je došla i prva ponuda za snimanje pjesme za film.

"Bila sam toliko uzbuđena da nisam mogla odgovoriti na mail. Stvarno je rijetko da se takva prilika pruži nekom tko nije pod nekom produkcijskom kućom ili nema menadžera iza sebe", objasnila je Vivian.

Njen je veliki proboj bila božićna pjesma za film "Daddy's Home 2" u kojem glume neke od najvećih zvijezda poput Willa Ferrella, Marka Wahlberga, Jona Cene i Mela Gibsona.

"Došavši iz svog izbjegličkog okruženja u Hollywood osjetila sam se vrlo ponizno Nemoguće je se tako ne osjetiš, ali to me tjera da se još više potrudim. Dobivala sam i ružne komentare, ali nije me briga. Imam sreću da sam na pravom mjestu i da poznajem prave ljude", zaključila je ona.  

Pročitajte više