FOTO Rose McGowan pokazala gole grudi bez bradavica pa napala medije zbog Trumpa

Foto: Instagram/Facebook

GLUMICA Rose McGowan odlučila je uzburkati strasti na Instagramu. Iako je inače prilično provokativna, ovog puta pokorila se pravilima te društvene mreže pa je na fotografiji svojih golih grudi ipak maknula bradavice.

Na fotografiji 43-godišnja glumica stoji uz zid, a grudi je pokazala kroz izreze za ruke na majici. Osim golišave fotografije na Instagramu, na Facebooku je objavila otvoreno pismo američkim medijskim kućama, kojima zamjera način praćenja kampanje Donalda Trumpa.

"Nama, javnosti, muka je od vaših napada na naše pravo da živimo zdrav i slobodan život. Donald i vi, opterećeni anketama, držite nas kao taoce i izlažete nas bolesti. Naši simptomi su bol u našim ramenima, bolesni osjećaji u našim vaginama, tjeskoba u trbuhu, otežano disanje, povišene razine stresa, kronično doživljavamo masovnu bolest", napisala je.

McGowan je potom zamolila medije da ovladaju situacijom.

"Ne treba se Amerika sramiti, vi se trebate sramiti zbog propagande te propagande.

"Mi javnost molimo vas da drastično popravite svoj način praćenja. Trebamo vas da potražite ljudskost. Mislite drugačije. Činite bolje. Jednostavno je biti bolja osoba i raditi pravu stvar bez obzira na cijenu. Pravo vrijeme je sada", napisala je.

Trumpa je nazvala ubojicom u nastajanju, a potom zamolila medije da ga prestanu pratiti riječima: "Zaustavite rak". 

Pročitajte više