FOTO Ruski oligarh oženio 37 godina mlađu manekenku koju je zaveo kad je imala 14 godina

Foto: Instagram

JEDAN od najpoznatijih ruskih naftaša 55-godišnji Valentin Ivanov oženio je manekenku s kojom je započeo vezu kad je ona imala samo 14 godina.

Bivši prvi čovjek Lukoila u Singapuru s 18-godišnjom Elizavetom Adamenko vjenčao se u glamuroznom dvorcu u Francuskoj četiri godine nakon što su završili zajedno.

Vjenčanje se održalo u dvorcu Saint Jeanne na Azurnoj obali, a iako je prijateljica manekenke neke fotografije svadbe objavila na Instagramu, ubrzo ih je obrisala. Vjenčanje se navodno održalo prije šest tjedana, piše Daily Mail.

Mlađahna manekenka na svom se profilu na Instagramu redovito hvali njihovim raskošnim životnim stilom, u kojem ima mjesta i za vožnje Bentleyem i Ferrarijem te sunčanje po jahtama. Na fotografijama nerijetko razmjenjuje nježnosti s 37 godina starijim milijunašem. Iako je u Rusiji te u Singapuru, gdje par živi, dobna granica za seksualni pristanak 16 godina, vlasti nisu istraživale njihov odnos.

Elizaveta se na društvenim mrežama okomila na one koji dovode u pitanje njenu ljubav prema starijem bogatašu.

"Ljudi bi trebali biti zreliji i pametniji. Ako mislite da su sve manekenke glupače, trebali piste se zapitati o sebi. Zašto je osoba koja je u vezi sa starijim muškarcem automatski kurva, a on je automatski sponzor?", samo su neki od komentara koje je pisala. 

Pročitajte više