FOTO Scena orgija u bordelu u novoj hit seriji mnoge je ostavila bez riječi

Foto: Press

"SLUŠKINJINA PRIČA" (The Handmaid's Tale), distopijska dramska serija snimljena prema romanu Margaret Atwood, od prve epizode privukla je mnogo pažnje, no scena grupnog seksa u posljednjoj epizodi zapanjila je gledatelje.

U dosad emitiranih devet epizoda serija vrvi scenama seksa, no najšokantnija je sasvim sigurno scena iz osme epizode u kojoj sluškinje povedu u bordel, a njihovo silovanje kao najnormalniju stvar na svijetu mnogi promatraju sa strane.

Priča je smještena u distopijsku budućnost, u kojoj su Sjedinjene Američke Države pod vlašću teokratske vojne diktature. U društvu u kojem je većina žena postala neplodna zbog onečišćenja uzrokovanog ratovima, plodne žene, poznate kao sluškinje, drže se zatvorene.

Osim toga, prisiljava ih se na seks, ali koji nema nikakve veze sa zadovoljstvom, nego isključivo s prokreacijom.

U osmoj epizodi koja je emitirana prošli tjedan, Offred (Elisabeth Moss) odvedu u bordel gdje grupa ljudi "siluje" žene koje su prisiljene na život prostitutki u ultra religioznoj republici Gilead.

Serija čija je već prva epizoda, zbog mračne priče, ali i scene silovanja, publiku ostavila prestravljenu, već je obnovljena za drugu sezonu te zasad dobiva sjajne kritike.

Pročitajte više