FOTO Seksi Maja izazvala kaos na Facebooku: "Koja si ti da prodaješ pamet?"

Foto: Luka Šangulin/Index/Press

"MASSIMO - njega znamo. Tony Cetinski - i njega. Remi - to je ona iz Elementala. Fox - aha, to je onaj što je bio u HTZ-u. Ali tko je ova crna s otrovnim komentarima".

Čini se da je takav tok misli bio u većine Hrvata koji gledaju talent show "Zvijezde", barem sudeći po reakcijama na društvenim mrežama.

"Koja si ti da prodaješ pamet", stoji ne jednoj od šala koje u posljednje vrijeme kruže društvenim mrežama, a tiču se Zvijezda i njihove članice žirija.

Dakle, za sve koji ne znaju, ona je Maja Bajamić.

Maja je svoju karijeru započela baš kao i oni koji danas pjevaju pred njom, u talent showu Hrvatska traži zvijezdu.

"Lijepo je biti s druge strane, smatram to velikom odgovornošću. Znam kako im je jer sam bila u njihovoj koži, ja sam definitivno za ovakve formate showova jer svim kandidatima daje jednake startne pozicije i uvjete do kojih možda ne bi došli sa svojim imovinskim stanjem. Svi znamo da za sport i glazbu treba imati novce", kaže.

Iako nije uspjela, ušla je među četvero najboljih u trećoj sezoni, a titulu najseksepilnije natjecateljice nitko joj nije mogao oduzeti. Iako se očekivalo da će njena karijera krenuti uzlaznom putanjom, to se nije dogodilo, pa je Maja nestala iz javnosti.

U žižu ju je vratila odluka Teške industrije da će upravo ona naslijediti Leu Mijatović na mjestu pjevačice. Nažalost, suradnja nije dugo trajala, tek nekoliko mjeseci.

>>>FOTO Seksi Maja nakon samo pet mjeseci odlazi iz Teške industrije, otkrivamo zašto<<<

"Ja već godinama pišem svoje tekstove i glazbu. U dogovoru s članovima benda ipak je nakon predivnog iskustva i dva mjeseca stalnih koncerata, prevladala moja mladost i želja da izađem kao autorica s 25 godina, jer je to sazrelo u meni", rekla je Maja nedavno za Index.

Danas je u žiriju "Zvijezda". To je ukratko njena karijera, a sad znate sve o Maji. 

Pročitajte više