FOTO Seksi blogerica otkrila kakav je zaista život Instagram zvijezde:"Nije sve kako se čini"

Foto: Instagram

PIA MUEHLENBECK bila je uspješna odvjetnica, no zbog svog izgleda postala je internet senzacija te još uspješnija modna blogerica. 

Danas je vlasnica butika "The SLINKII" i utjecajna osoba na društvenim mrežama ('social influencer'). Samo na Instagramu prati je preko 1,7 milijuna ljudi, a aktivna je i na Facebooku i Twitteru.

U razgovoru za Unilad otkrila je da stvari nisu uvijek idealne ni glamurozne kako izgledaju na fotografijama. Primjerice, u namještanju za fotografiju ispod, oprao ju je ocean, te je to objavila na Twitteru. 

"Prvo bilo mi je smiješno, a drugo - bio mi je to dobar podsjetnik kako nitko nije savršen te da svi radimo koliko možemo", rekla je dodavši kako većina njezine "konkurencije" ipak takve nesavršene fotografije ne bi ni približile društvenim mrežama.

Tijekom slikanja, pala je s viseće mreže, 'spalila' si guzicu na toboganu bez vode, a putem je ugrabila sponzorske ugovore. 

"Koristim 'burst' opciju na iPhoneu i za jedan dobar selfie prosječno opalih 200 fotki", govori Pia no dodaje kako zvuči puno, ali je zapravo riječ o tek 15 sekundi 'škljocanja."

"Kad putujem, obično istražujem 3-4 sata dnevno, vratim se u hotel i 2-3 sata se bavim mailovima vezano uz 'SLINKII', a zatim spremam slike za objave sljedećih dana na Instagramu. Nakon toga radim još na postovima za blog, a vodim i dnevno vlog na YouTube-u", otkriva kako joj izgledaju radni dani, a dodala je kako na putovanjima obično generira 50 do 70 GB fotografija i snimaka u jednom danu.

"Težak je posao, ali se isplati", zaključila je ljubiteljica Harryja Pottera i ljubiteljica prirode koja redovito pomaže i u pošumljavanju. 

Pročitajte više