FOTO Simona Gotovac odbila podržati Severinu: "Ta grupa me sablaznila"

Foto: Facebook

SIMONA MIJOKOVIĆ na svom Facebooku objavila je da ju je sablaznila grupa "podrške majci/svim majkama" koja je ovih dana aktualna na društvenim mrežama te da je izašla iz nje čim je pročitala sadržaj koji neke majke pišu o ocu djeteta i očevima djece.

Simona je odluku o odbijanju podrške grupi objasnila činjenicom da joj je u djetinjstvu jako nedostajao njezin otac i da ne može slušati neke majke kako ružno govore o ocu svog i bilo čijeg djeteta.

"Itekako znam što znači nositi dijete u utrobi, itekako znam što znači boriti se za svoje dijete na sudu! Ali itekako znam koliko je meni nedostajao tata kao djetetu (dijete sam rastavljenih roditelja) i koliko i Gabi nedostaje. Bogu hvala na Stanislavu koji joj svim srcem daruje ljubav. I ona ga zove tata", napisala je između ostalog Simona uz religijsku fotografiju koju je postavila na svoj Facebook profil.

Posljednjih dana na društvenim mrežama brojne majke daju podršku Severini koja je pokrenula internet kampanju zbog sudske bitke s Milanom Popovićem za skrbništvo nad sinom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.