FOTO Sinčić sa sinčićem uživa na brodu

Foto: Facebook

IVAN VILIBOR SINČIĆ s obitelji uživa na Jadranu, a izgleda da je brzo pokupio navike svojih saborskih kolega.

Njegova zaručnica Vladimira Palfi objavila je na svom Facebook profilu fotografiju Sinčića na brodu s njihovim tek rođenim sinčićem Ksaverom. Izgleda da je Sinčić zaista odlučio živjeti životom prave zvijezde pa je nakon naslikavanja za naslovnicu ženskog časopisa, stilom pravih hrvatskih političara, pohitao na krstarenje.

Na svojim društvenim mrežama Sinčić i dalje nastupa po starom - antikapitalistički i "skromno".

"Ljetujem kod svog dobrog prijatelja. Kod njega sam ljetovao prije Sabora, ljetovat ću i nakon Sabora. To nikad neće zamijeniti hoteli. Znam da mnogi ove godine neće vidjeti more i da se mnoga djeca neće igrati na plaži. Jednako tako znam da mnogi ne vjerujete da mi je želja upravo da svi doživite ovakve trenutke; ljubavi, opuštanja, mira i nevjerojatne sreće. Zato sam ušao u politiku i zato ću izdržati sva podmetanja i sve prljave igre. Jer vjerujem da će narod na kraju svega ipak izabrati bolji život. Sloboda nema cijenu, nemojte to nikad zaboraviti", napisao je na svojoj Facebook stranici.

No, ta mu priča u posljednje vrijeme sve slabije prolazi pa mu je jedan građanin poručio: " Lako ti sve to izdržavaš za saborsku plaću 15.000 kn. Nismo mi ovce. To me podsjeća na vođe sindikata koji se isto tako bore za prava radnika, a plaća 'olala'. Moralni i pošteni ljudi ne idu u politiku".

Pročitajte više