FOTO Slatka curica iz "Svi vole Raymonda" odrasla je, a na TV-u je danas iz pretužnog razloga

Foto: Instagram

SJEĆATE li se slatke djevojčice iz serije "Svi vole Raymonda"? Madylin Sweeten u ulozi Ally Barone imala je glumački debi i osvojila srca svih obožavatelja popularne serije.

12 godina nakon završetka emitiranja serije, Madylin ima 26 godina i studira dizajn. Glumom se bavi tek amaterski, a u posljednje vrijeme često je gostovala na američkim TV postajama, no iz podosta tužnog razloga. Osim toga, problema je imala i s alkoholizmom, no tvrdi da je taj težak period napokon iza nje.

Naime, u seriji (koja je doživjela devet sezona te zaradila čak 69 nominacija za Emmy) glumila su  i njezina braća, a jedan od njih prije dvije godine oduzeo si je život pucnjem u glavu. Ništa nije upućivalo na tragediju i obitelj je dugo krivila sebe jer nisu prepoznali sitne signale koji su mogli nagovijestiti tragediju.

Zbog toga Madylin i njezina majka veliku ulogu preuzele su na sebe. Drže tribine i gostuju u TV programima te su pokrenule program kojim žele podići svijet ljudi da na vrijeme prepoznaju simptome koji su možda na prvi pogled nevažni, no mogu ukazati na to da je nekome potrebna pomoć.

Pročitajte više