FOTO Slavni supermodel iz devedesetih i u 47. godini izgleda fantastično

Foto: Instagram

UZ CINDY Crawford i Lindu Evangelistu, Christy Turlington devedesetih je bila je jedna od najtraženijih svjetskih top modela. Danas ima 47 godina, dvoje djece i sretan brak sa Edom Burnesom, kojemu je "sudbonosno da" rekla prije 13 godina.

Prelijepa Christy bila je jedna od uzvanica na Obaminoj washingtonskoj večeri, na koju su bile pozvane i zvijezde poput Kendall Jenner, Adriane Lime, Helen Mirren i Emme Watson, a to je bila prilika i da još jednom pokaže kako nije izgubila baš ništa od nekadašnjeg sjaja.

Christie je danas jedna od najaktivnijih celebrity humanitarki, na što ju je nagnao težak porod 2003. godine. Zbog komplikacija gotovo je umrla nakon poroda kćerkice Grace, a kada je saznala da diljem svijeta žene umiru jer nemaju adekvatnu zdravstvenu skrb, odlučila je nešto promijeniti.

"Gotovo sam iskrvarila, a da nisam imala liječnike pri ruci, bila bih mrtva unutar dva sata. Jednom kada sam saznala da milijuni žena zbog toga umiru diljem svijeta, nisam mogla samo zatvoriti oči pred problemom", objasnila je slavna manekenka.

Pročitajte više