FOTO Srpska starleta priznala da je prostitutka, ne boji se jer ima "dečka uglednog političara"

Foto: Instagram

MACA DISKRECIJA priznala je da se u slobodno vrijeme bavi prostitucijom te naglasila kako se ne srami odluke da prodaje svoje tijelo, piše The Sun.

Senada Jurkić, poznata i kao Maca Diskrecija, pokušavala se probiti kao pjevačica i model, no priznala je kako do korice kruha ipak lakše dolazi preko najstarijeg zanata.

"Prostitucija je posao kao i svaki drugi. Ne vidim u tome ništa loše", rekla je 24-godišnjakinja rođena u BiH te dodala kako je članovi obitelji, uključujući i majku Enesu, u tome podržavaju.

"Moram prodavati tijelo kako bih preživjela i kako bi pomogla obitelji s novcem", govori starleta o kojoj su se britanski mediji raspisali nakon seksa pred kamerama u reality showu "Parovi."

Prostitucija u Srbiji nije legalna, ali Maca Diskrecija kaže kako ima ´dečka´ "utjecajnog političara" koji je može zaštititi. "Ne bojim se zatvora. Oni koji me žele staviti iza rešetaka su isti oni koji mi pomažu platiti račune i zaraditi za život", otkrila je.

Ipak, Maca inzistira da bira samo zgodne, ali i ljude koji nisu poznati. "Koriste me uglavnom poslovni ljudi. Kad njihove supruge nisu doma, dolazim k njima, a nekad se nađemo i kod mene."

Za svoje usluge navodno traži 500 eura za seks s jednim muškarcem te 1000 eura za grupni seks. "Osim novca, dobivam i skupe poklone, poput parfema i seksi donjeg rublja i stvarno ne vidim ništa loše u svemu tome", zaključila je.

Pročitajte više