FOTO Stanislas Wawrinka oporavlja se od operacije, evo kako ga je podržala Donna Vekć

Foto: Instagram

ŠVICARSKI tenisač Stanislas Wawrinka podvrgnuo se operaciji ozlijeđenog koljena, a podršku mu je pružila njegova djevojka, naša tenisačica Donna Vekić.

Za vrijeme oporavka, Stanislas je svoju sportsku karijeru morao staviti na čekanje, a ta mu odluka nije bila ni malo laka.

"Nakon što smo moj tim i ja razmotrili sve opcije, morao sam donijeti tešku odluku da završim sa sezonom 2017. godine i podvrgnem se operaciji koljena. Ovo me jako razočarava, ali gledam u budućnost i veselim se planiranju oporavka. Volim ovaj sport i dat ću sve od sebe da moja igra ponovo bude na najvišoj razini kako bih mogao igrati još dugi niz godina", rekao je za Metro.

Stanislas je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz bolničkog kreveta uz poruku zahvale svojim liječnicima, ali i obožavateljima.

"Nije mjesto na kojem bih volio biti, ali druga je operacija prošla dobro. To znači da mogu početi s pripremama za 2018. Hvala mom medicinskom timu i mojim fanovima za podršku koju su mi pružili", napisao je uz fotografiju.

U komentarima je dobio mnoštvo poruka podrške i dobrih želja, a njegova djevojka Donna Vekić mu je ostavila emotikon u obliku srca izjavljujući mu tako svoju ljubav.

Par je zajedno već dvije godine, a njihova ljubavna priča izdržala je veliku pozornost medija, kao i mnogobrojne osude jer je Stanislas u vrijeme kad su se upoznali bio braku.  

Pročitajte više