FOTO "Strije, celulit i ekcemi": Dizajnerica bikinija pokazala kako njena guza zbilja izgleda

Foto: Instagram

AUSTRALSKA dizajnerica kupaćih kostima Karina Irby jedna je od najiskrenijih poznatih osoba na Instagramu te tvrdi da ne želi stvarati lažnu sliku o sebi.

Ipak i ona je pribjegla upotrebi filtera i Photoshopa, no odlučila je s fanovima podijeliti istinu o svom tijelu. Stoga je u ponedjeljak objavila dvije fotografije, jednu uređenu i jednu neuređenu.

"Ponekad fotošopiram svoje fotografije da vidim kako bih izgledala da sam savršena kao svi na Instagramu. Znate na što mislim, one cure čije fotke vidite i pomislite 'Vau!'. Koja od ovih fotki vam je draža?", upitala je Karina, direktorica firme Moana Bikini.

 

 Dodala je da osim bikinija sa svojim potpisom nosi i "strije, celulit i ekceme". Njena iskrena objava skupila je 42.000 lajkova.

"Prva fotografija... Prelijepa si bez Photoshopa" i "Prirodno, hvala ti na motivaciji", samo su neki od komentara njenih pratitelja.

Karina je ipak priznala da se nekih trikova nikad neće odreći, poput dobrog svjetla. "Poslijepodnevno svjetlo je najbolji trik. Upamtite, svjetlo igra veliku ulogu u tome kako vaše tijelo izgleda. Direktno svjetlo skriva celulit i izbočine, dok svjetlo iznad vas naglašava sve", pojasnila je. 

Pročitajte više