FOTO "Sve je to lažno": Trolovi izvrijeđali ženu koja je šokirala svijet mršavljenjem

Foto: Instagram

SIMONE Anderson iz Novog Zelanda zaprepastila je svijet kada je tijekom dvije godine smršavila 90 kilograma i svoj proces podijelila na Instagramu. No, 25-godišnjakinja unatoč svom uspjehu morala se suočiti s maltretiranjem stranaca koji su odbijali vjerovati da govori istinu.

Simone je sa gotovo 170 kilograma uspjela doći na nešto manje od 80, a motiviralo ju je to što je sve dijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu – smatrala je da će tako teže odustati i da je to za njeno dobro. Uskoro je skupila oko 150 tisuća onih koji su pratili svaku njenu tjelesnu promjenu, programe vježbanja, fotografije obroka i poruke drugih žena. No, komentari nisu bili samo ohrabrujući i pozitivni.

"Nisam bila spremna na takvu pažnju koju sam dobila i na sve negativne komentare", priznala je. "Uvijek sam pokušavala biti što iskrenija. Od prvog dana pokazivala sam dobre, loše i ružne strane ekstremnog gubljenja težine. Pokazala sam svijetu golu kožu, svaku striju, sve što je visjelo s mene. Bilo je jako teško kada su neki na to rekli da je sve to lažno", dodala je Simone.

Mnogi su je optuživali da je njena transformacija jednostavno predobra da bi bila istinita. Zato je odlučila pokazati i nimalo laskave fotografije prije operacije odstranjivanja viška kože koja je ostala nakon gubitka kilograma. "Ne znam zašto, ali svaki komentar koji je govorio da lažem bolio me puno više nego što je trebao", rekla je Simone.

Danas na internetu dijeli savjete o prehrani i mršavljenju i nada se da će pomoći drugim pretilim ljudima. "Da promijenim i samo jedan život, to je najbolji osjećaj ikad", zaključila je Simone.

Pročitajte više