FOTO Evo tko je frajer s kojim se Barbara Kolar sinoć pojavila u kinu

Foto: Press

SINOĆ je u IMAX dvorani CineStar Arena Zagreb održana svečana premijera jednog od najiščekivanijeg filma godine - "Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda" u distribuciji 2i Filma.

Svečanu premijeru nisu propustili brojni poznati Hrvati među kojima je bila i Barbara Kolar u društvu nepoznatog muškarca, što je privuklo pažnju mnogih.  Riječ je o njezinom mlađem bratu Igoru s kojim je jako bliska.

Hamed Bangoura je poveo i svoju prekrasnu kćer Zaru koja je nedavno zaplivala manekenskim vodama i privukla pažnju javnosti.

"Ratove zvijezda" voli i bivša HDZ-ova ministrica bez portfelja Bianca Matković.

Film su došli pogledati i Iva Šulentić, Mario Petreković, Enes Vejzović sa sinom Raulom, Tomo in der Mühlen sa suprugom Miriam, Mirela Holy, Danko Družijanić, Krešimir Macan, Jasna Nanut te mnogi drugi zaljubljenici u ovaj kulturološki fenomen.

Radi se o prvom filmu serijala Ratovi zvijezda sa samostalnom pričom, riječ je o potpuno novoj epskoj pustolovini. U eri sukoba, skupina neočekivanih junaka udružuje se u misiji na kojoj moraju ukrasti nacrte za Zvijezdu smrti, najmoćnije razaračko oružje Carstva. Ključni događaj u kronologiji Ratova zvijezda okuplja obične ljude koji odlučuju činiti izuzetne stvari, a pritom postaju dio nečega većeg od njih samih.

Željno iščekivani film donosi priču čiji će događaji prethoditi prvom filmu serijala iz 1977. s kojim je i počela Starwarsmanija diljem svijeta. Rogue One s kino prikazivanjem kreće 15. prosinca kao prvi od samostalnih filmova Ratova zvijezda, dok ga pretpremijerno prije Amerike možete pogledati već ove srijede,14.12. u CineStar kinima kada će svi posjetitelji za kino projekciju s početkom u 19 sati dobiti limited edition plakat iz filma.

Preporuka za gledanje ovog filmskog spektakla svakako su premium CineStar formati Imax i eXtreme dvorane ili 4DX u Zagrebu, ali i upravo otvorena 4DX dvorana u CineStaru Rijeka. Sljedeći nastavak bit će film o mladom Hanu Solou krajem 2018. Dok između njih, u zimu 2017. dolazi Star Wars: Episode VIII koju svi čekaju s velikim nestrpljenjem.

Ulaznice možete kupiti na: http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/rogue-one-prica-iz-ratova-zvijezda/3864

Pročitajte više