FOTO Svijet luduje za ovom seksi Srpkinjom: Nitko ne može skinuti pogled s njenih grudi

Foto: Instagram

NJENO ime je Jenna Jenovich, a zahvaljujući bujnim oblinama koje rado stavlja u prvi plan, već je neko vrijeme jedna od najtraženijih srpskih modela s najizdašnijim honorarima.

Rođena u blizini Beograda kao najstarija kći u obitelji, 1993. godine Jenna je u jeku rata s roditeljima najprije odselila u Njemačku a potom i u SAD, gdje je izgradila zavidnu karijeru.

Danas živi u Dallasu, a broj poznatih časopisa i modnih marki za koje je snimila editorijale je poduži - između ostalog, turski For Him Magazine ju je uvrstio na popis 100 najseksepilnijih žena na svijetu, smjestivši je uz bok slavnih Megan Fox, Kate Upton i Rihanne.

"Ja sam samo prosječna srpska djevojka iz susjedstva, luda sam za sportom, modom, filmovima i glazbom", kaže atraktivna Jenna. Osim toga, obožava i kuhati, skijati i plesati.

Prema riječima njenog agenta, samo je pitanje dana kada će Jenna osvojiti i svijet filma. U tome joj svakako pomaže bujno poprsje, s kojeg njenih gotovo dva milijuna fanova naprosto ne može skrenuti pogled.

Pročitajte više