FOTO Tamara Ecclestone fotkom izazvala zgražanje i bijes: "Dojit ću kćer do njezine četvrte godine"

Foto: Instagram/Twitter 

KĆI Bernija i Slavice Ecclestone, 32-godišnja Tamara Ecclestone, objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj doji trogodišnje dijete uz poruku kojom se osvrnula na mržnju i netoleranciju koju je doživjela na društvenim mrežama.

Svojom odlukom na dojenje kćeri Sophie do njezine četvrte godine isprovocirala je mnoge te izazvala žustru raspravu njezinih pratitelja na društvenim mrežama. Objavom najnovije fotografije dojenja osvrnula se na kritike onih koji su negativno reagirali na njezinu odluku kao roditelja.

Bogatoj nasljednici nije jasno zbog čega je izazvala toliku mržnju niti zašto su neki toliko ljuti zbog njezine odluke, te kako radi ono što misli da je najbolje za njezinu kćer. Ipak, mnogi su komentirali kako je Sophia prestara za dojenje.

Kćer ima s Jayom Rutlandom, za kojeg se udala 2013. godine na svadbi za koju se procjenjuje da je koštala 12 milijuna funti.

U poruci je napisala kako "smatra vrlo tužnim i iznenađujućim da u današnje vrijeme dojenje može izazvati toliku mržnju u toliko ogorčenih ljudi". Dalje nastavlja kako je "šokirana da mame koje doje dobivaju negativne reakcije jer nema razloga za tim". Napisala je kako "ne osuđuje odluke drugih roditelja" i kako "nikada ne bi tražila od nekog roditelja da prestane hraniti svoje dijete na bočicu".

Negativne reakcije svojih pratitelja nazvala je sramotnim, te izjavila kako na ovim fotografijama ona vidi samo ljubav. Poruku je zaključila izjavom kako "izabire ljubav" i da želi da "njezina kćer odrasta u boljem svijetu".

"Dojenje je snažna demonstracija ljubavi, a njegovanje ove demonstracije postalo je normalno sakrivati. Želim uzeti to što je normalno i baciti."

Zadnjih nekoliko godina na društvenim mrežama se pokrenula akcija u kojoj se dojenje novorođenčadi u javnosti želi pokazati prirodnim i normalnim, a akciji su se pridružili i mnogi slavni.

Pročitajte više