FOTO Tko je seksi Tamara koja je prostački izvrijeđala Soudanija: "Vi ste tužni, a ne ja"

Foto: Instagram

GLAVNA vijest u Rijeci, ali i diljem Hrvatske danas je atraktivna Tamara Bulatović, Crnogorka s riječkom adresom i djevojka Rijekina nogometaša Marka Vešovića. Njoj se nakon sinoćnje tekme na meti našao Dinamov El Arbi Hillel Soudani, kojeg je prostački izvrijeđala.

Pa tko je Tamara Bulatović?

Tamnokosa Crnogorka sa svojim je dečkom u vezi više od sedam godina, a sljedeće subote postat će mu i supruga. Vjenčanje će se održati u Budvi, a s Vešovićem je dosad, osim u Rijeci, živjela i u Beogradu.

Poput većine žena nogometaša velika je ljubiteljica mode, a njena ljubav prema krpicama, kako dizajnerskim tako i high street, osigurala joj je više od 40.000 pratitelja na Instagramu.

"Pravi jednorog ne stoji i razmišlja što drugi jednorozi misle o njemu, on jednostavno sja", poručuje ona putem Instagrama.

Kako je danas ona izvrijeđala Soudanija, tako su nekad vrijeđali nju.

"Zajedno smo preko 7 godina, tužno je davati mišljenje o ljudima koje ni ne poznaješ. Tužno je imati predrasude u 21. vijeku, tužno je ostavljati "kilometarske" komentare ispod vijesti portala i vrijeđati po svakom osnovu ljude koje nikada u životu nisi vidio, a kamoli upoznao. Jednostavno - tužni ste. A ja nisam :) Ako se pod sponzorušom, droljom, glupačom i nemoralnom đevojkom smatra đevojka koja pruža podršku, voli svog muškarca, koja je uvijek tu za njega, onda sam sve to sto ste nabrojali i ne stidim se toga. Ako je glupi fudbaler, propali sportista momak koji sa svoje 24 godine iza sebe ima uspjeh s kojim se rijetko koji čovjek od 80 godina može pohvaliti onda ja volim glupog fudbalera i ponosna sam na glupog fudbalera i neću ga zamijeniti drugim bogatijim glupim fudbalerom jer je Marko Vešović, za mene, najbogatije bice na svijetu", poručila je prošle godine, nakon što je dobila niz ružnih komentara na svoj račun. 

Pročitajte više