FOTO Tulum u gradu grijeha: Najbogatija Srpkinja proslavila rođendan u društvu stripera i Demi Moore

Foto: Instagram

SANDRA MELJNIČENKO, bivša manekenka, pjevačica grupe Models i supruga ruskog biznismena Andreja Meljničenka ovoga je vikenda proslavila 39. rođendan, a to je učinila u skladu sa svojom reputacijom najbogatije Srpkinje.

Lijepa Sandra na sa slavnim je prijateljicama privatnim zrakoplovom odletjela u Las Vegas, a u gradu grijeha se počastila i druženjem sa striperima. Među prijateljicama s kojima je partijala našla se i slavna Demi Moore i voditeljica Caroline Stanbury, a bivša je manekenka samo za vegaški tulum potrošila na tisuće dolara, piše Kurir.

Upravo Sandrine prijateljice svijetu su otkrile tajne detalje s partyja, podijelivši s fanovima fotografije odličnog provoda.

Sandra i njen suprug inače su redoviti gosti i na hrvatskoj obali, koju obično posjećuju svojom luksuznom jahtom, a jedna od boljih prijateljica joj je i Nina Badrić.

Bogatstvo bivše manekenke i pjevačice procjenjuje se na oko 8 milijardi američkih dolara. Da nisu štedljivi  par je dokazao i lani, kada su za proslavu 10. godišnjice braka angažirali Kylie Minogue i Cher.

Pročitajte više