FOTO Vladimir Putin bijesan na razmaženu djecu ruskih bogataša

 Foto: Instagram/YouTube

VLADIMIR PUTIN nije nimalo zadovoljan načinom života djece ruskih bogataša, točnije nije nimalo zadovoljan hvaljenjem njihovim životom na Instagramu.

Razmažena djeca iz bogatih ruskih obitelji se na Instagram profilu pod nazivom "Rich Russian Kids" hvale Lamborghinijima, jahtama, vilama pa čak i oružjem koje navodno posjeduju. Moskva ima najviše oligarha na svijetu po kvadratnom metru, a njihova djeca na društvenim mrežama pokazuju da ti ljudi zaista imaju nezamislivo mnogo novaca. 

Putinu to nikako nije po volji jer ne želi da ostatak zemlje koji se bori s financijskom krizom vidi kako dobro živi onaj mali postotak bogatih, piše Daily Mail.

Oglasio se i moskovski patrijarh Kiril koji također smatra da atmosferi u zemlji ne koristi ovakvo ponašanje djece bogataša. "Kada bi se oni koji imaju mnogo novaca manje brinuli o brzini svojih auta i veličini svojih vila, a više o ljudima koji ih okružuju atmosfera u zemlji bi bila mnogo bolja", zaključio je. 

No djecu ruskih bogataša to nimalo ne brine pa je tako na Instagram profilu izašao i selfie jedne djevojke s Vladimirom Putinom. Bez obzira na sva upozorenja i ukore, oni će sasvim sigurno i dalje objavljivati detalje iz svog bogatog života, slikajući se u bazenima, na jahtama i krovovima svojih skupocjenih automobila. S bahatim opisima ispod, naravno.

Pročitajte više