FOTO Zbog ove fotke koja je nastala sasvim slučajno, studentica dobiva ponude da bude manekenka

Foto: Instagram

STUDENTICA iz Plymoutha u New Hampshireu postala je internet senzacija nakon što je fotografirana na jednom događaju u Washingtonu.

Anok Yai (19), porijeklom iz Sudana, prošli vikend bila je na jednom eventu u Washingtonu, a tamo ju je sasvim slučajno za jedan Instagram profil uslikao fotograf koji joj je rekao kako bi njezine fotke mogle postati viralne.

Upravo to se i dogodilo. "Mobitel mi nije prestajao vibrirati cijeli dan", prisjetila se Yai trenutka kad je shvatila da je njezina fotografija "ukrala" toliko pažnje.

"Prvo sam pomislila da je netko napravio mem", otkrila je za Boston Globe. Yai se 2000. godine s obitelji doselila iz Egipta. Studira biokemiju, a bavljenje manekenstvom oduvijek joj je bio daleki san.

No sad je zahvaljujući fotki s Yardfesta nadomak ostvarivanju tog sna. Naime, već je dobila nekoliko ponuda od agencija, a uz to i brojni korisnici društvenih mreža navijaju za nju.

U rekordnom roku i s tek desetak fotki, prikupila je više od 38 tisuća pratitelja na Instagramu, a čini se kako je to za nju tek početak.

Pročitajte više