FOTO Žene nogometaša Leicestera veća su senzacija od svojih muževa

Foto: Instagram/Twitter

ČAK NI oni koje nogomet ne zanima previše nisu mogli ne čuti za jedno od najvećih iznenađenja u povijesti sporta, uspjeh engleskog kluba Leicester. Ukoliko Tottenham ne pobijedi Chelsea, Leicester postaje engleski prvak. Za klub koji je prešao dalek put i došao nadomak vrha navijaju svi, a najviše djevojke i žene nogometaša Leicestera.

Iako je trenutno pažnja javnosti usmjerena na njihove snažnije polovice, ako osvoje titulu nema sumnje da će se mediji više baviti ženama iz sjene. A one su uistinu zanimljive, od dvojnica Kim Kardashian, preko reality zvijezda do babica koje pomažu rodiljama.

Zaboravite Victoriju Beckham, Coleen Rooney, Abbey Clancy i Alex Gerrard, ovo su WAGsice koje će odsad privlačiti pažnju.

Zvijezda realityja Ashleigh Defty, djevojka Dannyja Simpsona

Veza 21-godišnje Ashleigh i osam godina starijeg beka Leicestera Dannyja Simpsona otkrivena je tek prošlog tjedna te je izazvala veliku pozornost otočkih medija, jer je Simpson jedan od rijetkih nogometaša tog kluba koji ima poznatu djevojku. Izvori su za tabloide ispričali da je njihova veza tek na početku, no Ashleigh koja se proslavila showom "Ex On The Beach" Dannyja već naziva svojim dečkom. Prije njega bila je u vezi s pobjednikom britanskog Big Brothera Scottyjem T-om. Među Dannyjevim djevojkama su pak poznata pjevačica Tulisa Contostavlos, no ona ga je ostavila jer joj nije bio "ravan intelektualno ni svojim statusom" te manekenka Vicky Pattison.

Dvojnica Kim Kardashian Rita Mahrez, supruga Riyada Mahreza

Mahrez je novi nogometni kralj Engleske nakon što je proglašen igračem godine Premier lige. Rita je majka njihove šestomjesečne kćeri Inaye, što na arapskom znači pomoć, briga i zaštita.Ova 24-godišnja ljepotica je bivša poduzetnica koju najčešće uspoređuju s Kim Kardashian, no unatoč sličnosti ona se ne želi isticati poput Kim. Za Riyada se udala u tajnosti prije osam mjeseci, na dodjelu nagrade za najboljeg igrača nije ni došla, a na Instagramu i drugim društvenim mrežama uglavnom piše o Riyadu i svojoj ljubavi prema njemu.

Buduća mladenka Becky Nicholson, u vezi s Jamiejem Vardyjem

Becky je možda najpoznatija WAGs-ica Leicestera, ponajviše zbog svoje veze s pjevačem Peterom Andreom, za kojeg baš i nije imala lijepe riječi.

"On mi je bio najgori ljubavnik", rekla je za Sun ova 33-godišnjakinja. S obzirom na to da ima svoju tvrtku te da planira vjenčanje s Vardyjem, sumnjamo da će imati vremena za naslikavanja po raznim događanjima i intervjue za medije.

Povučena babica Stine Gyldenbrand, supruga Kaspera Schmeichela

Iako se nakon udaje u nogometnu dinastiju (golman Leicestera Kasper je sin bivše legende Manchester Uniteda Petera), danska ljepotica odlučila je sama zaraditi svoj novac. Nakon diplome na sveučilištu u Chesteru 2009. godine počela je raditi kao babica u bolnici nedaleko Birminghama. Par ima dvoje djece, Isabellu i Maxa te su pokrenuli svoju zakladu 2012. godine.

Aktivistica Chloe Lea Fulford, djevojka Marka Albrightona

Chloe je doživjela tragediju nakon što je njena majka Sue Davey ubijena sa svojim partnerom prošle godine. Otada ova 24-godišnjakinja, koja s Albrightonom ima dvije kćeri Matildu-Beau i Dollie-Boo, redovito koristi društvene mreže za borbu protiv nasilja.

Druge WAGs-ice Leicestera

Roxie Lee, zaručnica Liama Moorea

Ovu plavušu slava uopće ne zanima, svoj profil na Twitteru je zaključala, iako je u njegovom opisu svoju kćer nazvala svojim svijetom, a zaručnika svojom budućnošću. Prošle godine postali su roditelji kćeri Milah Monroe, a uskoro bi se trebali i vjenčati.

Leah Richards i Matty James

Nazivaju ih glamuroznim parom, a dokaz tome su fotografije s njenih profila na društvenim mrežama. Kad ne tulumari na djevojačkoj večeri Becky Nicholson, Leah obilazi skupe restorane ili prati utakmice svog dečka. 

Pročitajte više