FOTO Život joj je postao pakao, ali nije se predala: U 13 dana oduševila milijune ljudi

Foto: Instagram

MEGAN Sullivan je u kratko vrijeme iskusila nevjerojatan niz nesretnih događaja koji su joj promijenili život. Mnogi bi se samosažalijevali, no ona je odlučila sve to preokrenuti i otići na avanturu života.

"Pala sam s 15 metara kada sam planinarila u Yosemite parku, udario me auto i dijagnosticiran mi je rak kože, sve to u mjesec dana", prisjetila se Megan. Uspjela se oporaviti od ozljeda i otići na operaciju, a zatim je krenula na put: "Odlučila sam da želim vidjeti svih sedam svjetskih čuda u 13 dana i promijeniti pogled na život, živjeti u sadašnjem trenutku."

Nakon tolikih nesreća koje su je pogodile, shvatila je da se ne može pouzdati u to da će stići ostvariti sve svoje snove – zato je odlučila ostvariti ovaj san koji je planirala tri godine, proputovati svijet, piše Mashable. Posjetila je Chichen Itzu, Machu Picchu, kip Krista u Riu, rimsku arenu, Petru, Taj Mahal i Kineski zid u 13 dana.

Megan nije ovdje stala. I dalje putuje i svoje avanture objavljuje na Instagramu, YouTubeu i svojoj internetskoj stranici, a  sve to s nadom da će inspirirati druge ljude da se pokrenu dok još mogu – jer nikad ne znaju koliko još imaju vremena.

Pročitajte više