FOTO Zvijezda Manchester Uniteda prevarila manekenku: "Tko vara ovako predivnu djevojku?!"

Foto: Instagram

JESSE LINGARD, 25-godišnja zvijezda Manchester Uniteda, prevario je djevojku s kojom je u vezi godinu dana samo nekoliko dana prije nego je s njom proslavio rođendan.

Jesse je navodno spavao s obožavateljicom Crvenih vragova, Leonie Borek (32), nakon poraza u gradskom derbiju od Cityja, da bi samo nekoliko dana nakon toga proslavio rođendan s američkom manekenkom Jenom Frumes, s kojom je u vezi godinu dana.

Vezni igrač, koji je zamijenjen u derbiju 10. prosinca, nakon utakmice pozvao je Leonie u svoju vilu. Ona tvrdi da je očekivala da je se mazi i pazi, no umjesto toga, zatekla je Lingarda, suigrača mu Rashforda te još jednog prijatelja kako jedu pizzu, kartaju i gledaju tekmu na velikom ekranu.

Prava akcija je, tvrdi ona, počela kad su ostali sami. Seksali su se navodno tri puta, a ujutro joj je Jesse poklonio i potpisao stare kopačke.

Jena Frumes, koju je Lingard upoznao prije godinu dana u Americi i trenutno živi u Kaliforniji, stigla je samo kako bi s njim proslavila rođendan 15. prosinca.

Leonie, samohrana majka iz Sheffielda, rekla je za The Sun kako se osjeća "iskorišteno". "Jesse je samo mali dječak u velikoj kući s blještavim životnim stilom. Ne zna uopće kako tretirati ženu i odvratno je kako se ponašao", rekla je te dodala kako mu je na pameti bila samo jedna stvar - seks.

Kaže kako se nadala da će se i dalje viđati, samo da bi u medijima pročitala da je pozvao svoju djevojku na proslavu rođendana. "Tko vara tako predivnu djevojku? Očito nema srama ni poštovanja", zaključila je Leonie.

Pročitajte više