Fotograf snimao mladence pa slučajno izbrisao njihove fotke: "Sjedio sam i plakao..."

Screenshot: TikTok

VIDEO u kojem je fotograf Justin Gummow ispričao da je zaplakao nakon što je slučajno obrisao fotografije jednog vjenčanja s memorijske kartice, postao je hit. Situaciju je Justin opisao kao "najgoru moguću stvar koja se može dogoditi jednom fotografu". 

Objasnio je da su se sve fotografije koje je snimio na jednom vjenčanju izbrisale jer se memorijska kartica oštetila prilikom prijenosa fotki na računalo. Pokušao je spasiti stvar i memorijsku karticu na svoj trošak odnio na popravak. No potom su fotografije bile jako mutne.

@justinshootscanon #greenscreen #wedding #photography #canon #fail ♬ original sound - Justin Gummow

"Sjedio sam i plakao. Rekao sam si da je ovo nešto najgore. Morao sam nazvati mladenku i reći joj da su sve uspomene s njezinog posebnog dana nestale. To je bilo sranje", ispričao je Justin u viralnom videu. Mladenku je pitao želi li da joj vrati novac pa da snimi nekoliko fotografija nje i supruga.

"Nema isprika, odgovoran sam za to"

"Moja oprema nije bila neispravna, ali ponekad se dogodi sranje. To nije isprika, to nije u redu. Ja sam apsolutno odgovoran za to što se dogodilo". Srećom, Gummow je kasnije primijetio da su neke od fotografija spremljene na sam fotoaparat, umjesto na memorijsku karticu, što je mladencima, kaže, bila velika utjeha.

U komentarima ispod videa koji je pregledan više od 17 milijuna puta, Justinu su se javili njegovi pratitelji.

"Laknulo mi je zbog tebe. Ne mogu ni zamisliti koliko ti je ovo bilo stresno", "I ja sam izgubio sve fotografije s vjenčanja upravo zbog ovakve situacije", "Nakon svega ovoga, ja bih te rado zaposlio. Tebi je uistinu stalo i pokušao si napraviti sve da to ispraviš. Neki ljudi bi samo lagali", pisali su.

Jedan od pratitelja pitao je i kako su mladenci reagirali na vijest da su stotine fotografije s njihovog vjenčanja zauvijek izgubljene. Justin je odgovorio da je su "mladenka i mladoženja srećom imali razumijevanja i nisu mu zamjerili". "Ovo je bio najljubazniji par za koji sam se mogao nadati da ću ikada snimati", zaključio je.

Pročitajte više