Fotograf snimio na ulici prelijepu ženu, iznenadio se kad mu je otkrila tko je ona

Screenshot: TikTok

TALIJANSKI fotograf Edoardo Girardin slučajno je zaustavio lijepu prolaznicu na ulici i zamolio je da je fotografira, a ispostavilo se da je riječ o aktualnoj Miss Libije Aimani Gaddafi koja pored nevjerojatnog izgleda tvrdi da ima i autentičnu životnu priču.

Ovaj fotograf popularan je na TikToku gdje objavljuje snimke zaustavljanja nepoznatih ljudi, ali posljednji video privukao je veliku pažnju. Ne znajući koga zaustavlja prišao je prelijepoj djevojci i zamolio je da mu bude model. "Je li problem to što sam ja Miss Libije?" upitala ga je ona.

@edoardogirardin

STREET PHOTOGRAPHY / AIMANI

♬ suono originale - edoardogirardin

On je rekao kako mu je potpuno razumljivo da se radi o Miss uzevši u obzir njenu ljepotu. Upitao je Aimani zašto je u Italiji. "Ovdje sam stigla nakon izbora za Miss kako bi održala sastanak s magazinom Vogue i onda ću ići u Španjolsku kako bismo to objavili na Wikipediji", ispričala je.

Video prikupio više od 60 milijuna pregleda

"Imam 23 godine i studiram medicinu. Borila sam se protiv raka sedam puta, borim se protiv rata jer dolazim iz obitelji Gadafi, politički sam orijentirana. Vidjela sam rat, bolesti i žao mi je zbog toga. Ipak, drago mi je da mogu pomoći djeci i onima kojima je pomoć najpotrebnija", otkrila je.

Video ovog susreta pregledan je više od 60 milijuna puta na TikToku, a mnogi su ostali oduševljeni njenim izgledom, ali i životnom pričom. "Jaka žena", "Miss svijeta", "Pravi je borac", "Prekrasna je", "Zaslužuje biti na naslovnici Voguea", samo su neki od komentara ljudi.

Pročitajte više