Francuski glazbenik Willy William stiže na Krk

Foto: Press

Francuski DJ, pjevač i producent Willy William 17. kolovoza dolazi u Diamond Club na otoku Krku.

Glazbenik je najpoznatiji po svom francuskom hitu Ego i latino hitu Mi Gente, u srednjoj je školi bio član rock benda, a potom se prebacio za DJ pult. 

"Radite što vas čini sretnim. Zabavljajte se, isprobavajte nove stvari, budite vrijedni i uživajte u putovanju. Ja sam živi dokaz kako uspjeh ne dolazi od prvog dana i ponekad su potrebne godine da vas čuju pravi ljudi.

Sve je to proces, ali dok god se pritom i zabavljate, sve radite kako treba... Blagoslov je raditi ono što volite i biti uspješan u tome. Jako sam zahvalan što moja glazba spaja ljude i tjera ih da plešu i da se smiju", izjavio je William u jednom intervjuu.

Inače, ranije je najavljeno da deveto izdanje Sea Dance festivala neće biti organizirano u Crnoj Gori, a specijalna edicija pod simboličnim sloganom Sea Dance in Exile bit će održana od 17. do 19. kolovoza, u klubu Diamond smještenom u Malinskoj na otoku Krku.

Program će 17. kolovoza otvoriti Willy William uz podršku Lady Lee, Viiita i Vanjanje. Dan nakon za pult Diamonda stiže Fedde Le Grand praćen s Mikom Valeom, Yakkom i Dominikom, dok će završne večeri, 19. kolovoza, nastupati brazilski glazbenik Alok uz kojeg nastupaju duo Vanillaz, Ryu & Dante te Dominique i Vanjanja.

Pročitajte više