Franin obračun s bivšom: "Marta je zamijenjena u rodilištu, sina nisam vidio 11 mjeseci"

Foto: Facebook

NJIHOVA veza od samog je početak bila pod povećalom javnosti. Glumac Frane Perišin i Marta Žegura bili su zajedno 2012., dobili su sina, zatim su prekinuli, pa se pomirili, a sada su izgleda na ratnoj nozi.

55-godišnji glumac privukao je medijsku pažnju vezom s dvostrukom mlađom Martom, a nakon snimanja TV serije "Larin izbor" otišao je na Cavtat gdje se posvetio ribarskom načinu života. Navodno svog sina Andriju nije vidio 11 mjeseci jer mu Marta to ne dopušta, a svoje je nezadovoljstvo podijelio na Facebooku.

"Razlog mog obraćanja javnosti jest taj što moj sin Andrija odrasta u sredini potpuno neprirodnoj! Tj. njegova majka nije kći svojih roditelja! Ona nije posvojena nego je jednostavno zamijenjena u rodilištu. Njeni tzv. roditelji to znaju od skoro pa njezina rođenja, jer su oboje po vokaciji liječnici. Osam godina su majci mog djeteta priječili da to ispituje (ona je to saznala u 21.godini jednostavnim uvidom u krvne grupe i tek u vezi sa mnom saznali smo biološke roditelje i braću, razlog zamjene znaju službe). Moja veza s majkom mog djeteta više ne postoji, ali postoji briga za mog potomka kojeg mi se višekratno potpuno nezakonski ne da vidjeti", stoji u statusu na njegovom Facebooku,

Frane je poručio da će se slučaj rješavati na sudu, piše Story. Sapunica s malih ekrana se izgleda primijenila i u stvarnom životu.

Pročitajte više