Franka Batelić i reperski dvojac AliBi snimili spot za pjesmu "Cijeli svijet"



SAMO nekoliko dana nakon što su snimili pjesmu "Cijeli svijet", Franka Batelić i hip-hop dvojac AliBi dovršili su i videospot. Mlada pjevačica i 18-godišnji reperi iz Zagreba snimali su u prostoru zagrebačke tvornice Katran. Spot prikazuje veliki tulum na koji je Franka pozvala Viktora i Dinu iz AliBija. Na tulumu sudjeluje pedesetak Frankinih, Viktorovih i Dininih prijatelja. Videouradak režirao je naš poznati redatelj Darko Drinovac koji je zadovoljan odrađenim poslom.

"Iako nije lako kontrolirati hrpu mlađih punoljetnika, posao je odrađen profesionalno i zadovoljan sam snimljenim materijalom. Franka je već iskusna u snimanjima i duže je na sceni, dok su se Viktor i Dino iznenađujuće brzo snašli pred kamerom. Posjeduju potrebnu dozu reperske samouvjerenosti, pa nije bio problem uloviti sjajne kadrove", izjavio je. Za styling glavnih protagonista spota zaduženi su ELFS-i koji već dugo surađuju s Frankom.

Mlada će pjevačica uskoro otputovati na Sveučilište Berkley u Bostonu gdje će učiti pop, rock i r'n'b pjevanje, a dečki iz AliBija kreću s pisanjem pjesama za prvi album te tvrde da će potražiti i pjevačicu koja mora imati odličan glas i stas, poput Franke.

Pročitajte više